اصولاً نوآوري و پويايي و نوشدن، لازمه ي ارتقاء و رشد هر نهاد يا سازمان انساني- اجتماعي است. در اينگونه نهادها و سازمان ها، تداوم موفقيت همواره نيازمند ارزيابي و بازنگري شرايط و عملكرد جاري است تا در صورت لزوم با اعمال تغييرات در اهداف، برنامه ها، سياست ها و روش ها حركت روبه رشد آن نهاد يا سازمان حفظ شده و استمرار يابد.

دانشگاه صنعتي اصفهان نيز به عنوان يك نهاد برتر آموزش عالي با درك ضرورت تحول و پويايي در جهت گيري هاي آينده خود، دست اندركار تدوين برنامه تحول خويش با نگاه راهبردي شده است. در واقع طرح تدوين برنامه تحول دانشگاه صنعتي اصفهان با محوريت دفتر برنامه ريزي راهبردي و با مشاركت بيش از 45 نفر از اعضاي هيأت علمي فرهيخته و صاحبنظر دانشگاه از ابتداي سال جاري آغاز شده و در صدد است تا با بررسي و مطالعه وضعيت كنوني دانشگاه و احصاي چالش ها و توانمندي هاي آن با نگرشي تحول خواهانه به تدوين سند برنامه دانشگاه بپردازد.

برنامه تحول دانشگاه از آن جهت اهميتي مضاعف مي يابد كه در صورت اجرا و پياده سازي صحيح و پايش مستمر مي تواند منجر به تغييرات مهم و قابل توجهي در همه شئون و اركان دانشگاه شود. لذا گزافه نيست اگر كه ادعا شود موفقيت يا احياناً عدم توفيق اين طرح با سرنوشت و آينده ي آحاد دانشگاهيان –اعم از اساتيد، كاركنان ودانشجويان- گره خورده و مي تواند با فرهنگ سازي صحيح به يك مطالبه و خواست عمومي دانشگاهيان تبديل شود. يقيناً يكي از سازوكارهاي تضمين كننده اجراي موفق خروجي اين طرح، مشاركت و نظارت عمومي همگان است.

لذا از همه دانشگاهيان، دانش آموختگان و ذينفعان محترم دانشگاه صنعتي اصفهان درخواست مي شود تا با ارائه نقطه نظرات و پيشنهادات سازنده خود، مددرسان اين دفتر در نهادينه سازي «تحول راهبردي» باشند.