شماره تماس دفتر نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه صنعتی اصفهان : 03133912597

آدرس: اصفهان، میدان استقلال-  دانشگاه صنعتی اصفهان - سازمان مرکزی

آموزش عالي در جهان دچار وضعيت «فوق پيچيدگي» شده است. از يك سو فرصت هاي آموزشي بسط يافته و با افزايش دانشگاه ها و دانشجويان در مقياس جهاني، عدالت آموزشي گسترش مي يابد. اما در عين حال با اين گسترش فزاينده، دولت ها از تأمين بودجه و امكانات لازم دانشگاه ها ناتوان و عاجز شده و در نتيجه «مشاركت» متقاضيان آموزش عالي در تأمين بخشي از هزينه ها به «ضرورت اجتماعي» اجتناب ناپذيري بدل شده و اين نگراني را پديد آورده است كه آموزش عالي «دور باطل» نابرابري هاي اجتماعي را بازتوليد كند.

مجموعه گزارش ها و مستندات پشتيبان برنامه راهبردي قبلي دانشگاه، نشان دهنده زحمات و تلاش هاي ارزنده اي است كه توسط دست اندركاران قبلي تدوين برنامه صورت گرفته است. اما عليرغم تلاش هاي صورت گرفته، گزارش هاي قبلي تهيه شده از لحاظ تكنيكي، ميزان دقت به كار رفته و صحت نتايج اخذ شده داراي ابهامات جدي است و لذا لازم است تدوين برنامه جديدي در دستور كار قرار گيرد.