برنامه تحول دانشگاه صنعتي اصفهان از سال 1396 همزمان با چهلمين سال تأسيس دانشگاه وارد فاز اجرا شده و مركز برنامه‌ريزي و نظارت به عنوان مسئول اجراي اين برنامه، علاوه بر تلاش براي تعميق روحيه‌ي تغيير و بهبود مستمر، فعاليتهاي مختلف انجام شده توسط واحدهاي مختلف دانشگاه را كه در مسير تحول اثرگذار باشند، مورد توجه و حمايت قرار خواهد داد.

در اين صفحه، تلاش خواهيم كرد گزارشي مختصر از فعاليتهاي مرتبط جمع‌آوري و با هماهنگي واحدهاي مختلف دانشگاه به اطلاع برسانيم.

به عنوان گام اول، گزيده‌اي از اقدامات انجام شده در سال 1397 در برخي از حوزه‌هاي اصلي فعاليت دانشگاه و ارتباط آنها با اهداف برنامه تحول دانشگاه به استحضار مي رسد. اين گزارش را مي‌توانيد از اينجا دريافت و مطالعه فرماييد.

لطفاً نظرات ارزشمند خود را از طريق قسمت ارسال نظرات در پايين همين صفحه، با ما به اشتراك بگذاريد.