در این نشست که با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، مسئول جديد دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و دیگر اعضای کمیته راهبری طرح تدوين برنامه تحول دانشگاه صنعتی اصفهان در تاریخ 19 آبان 94 برگزار شد، رییس دفتر برنامه ریزی راهبردی، به ارائه گزارشی درخصوص مراجع و مستندات پايه در تدوین اصول شامل اسناد بالادستي، جهت گيري مأموريت دانشگاه هاي ديگر، تحليل برنامه قبلي دانشگاه و نیز ارتباط مضمون تحول با محورهاي تحول پرداخت.

در ادامه، مفاهيم ارائه شده از سوي شوراي طرح تدوين برنامه تحول به كميته راهبري شامل اصول، مضمون و محورهاي تحول به منظور جمع بندي و تصويب، مورد بحث و تبادل نظر اعضاء قرارگرفت.

در اين نشست، اصول تحول پس از اعمال اصلاحاتي در عبارات، به تصويب اعضاي این كميته رسيد و مضمون تحول نيز مورد موافقت اصولي قرار گرفت.

گفتنی است: مفاهيم اوليه برنامه راهبردي شامل اصول و مضمون تحول كه پيش نياز تدوين بيانيه مأموريت دانشگاه به شمار می روند و نيز محورهاي تحول كه در كنار چالش هاي دسته بندي شده از سوي كميته هاي مطالعاتي در تدوين چشم انداز مورد استفاده قرار خواهند گرفت، حاصل بحث هاي كارشناسي مفصل و دقيق در قالب جلسات متعدد كميته هاي مطالعاتي و شوراي طرح تدوين برنامه تحول دانشگاه صنعتی اصفهان است.

لینک خبر در پایگاه خبری دانشگاه