با تصویب طرح تدوین برنامه تحول دانشگاه صنعتی اصفهان در افق 1404، مراحل عملیاتی تدوین این برنامه با جلسه مورخه 9 خرداد 94 آغاز شد.

این اقدام پس از بررسی های کارشناسی پیرامون نقاط قوت و ضعف برنامه راهبردي موجود و با ارائه پيشنهاد طرح تدوين برنامه تحول دانشگاه صنعتي اصفهان در افق 1404 به هيأت رئيسه دانشگاه و تصویب آن آغاز گردید. ساختار اجرایی این طرح شامل كميته راهبري، شوراي طرح، كميته مطالعاتي و كارگروه‌هاي تخصصي است.

اعضاي كميته راهبري شامل هيأت رئيسه دانشگاه به همراه آقايان دكتر غلامرضا قرباني، دكتر ابراهيم شيراني، دكتر سيدرضا حجازي و دكتر سيدحسن قاضي عسكر (به عنوان نماينده شوراي دانشگاه) می باشند. همچنین در شوراي طرح آقايان دكتر بهروز ارباب شيراني (به عنوان مجري طرح و رئيس شورا)، دكتر مهدي صالحي، دكتر بيژن برومند، دكتر جعفر قيصري، دكتر نادر فتحيان پور، دكتر مهدي بيجاري و دكتر سيدمهران نحوي حضور دارند.

گفتنی است: تاکنون شش جلسه شوراي طرح تدوين برنامه تحول دانشگاه برگزار شده و با تصويب شوراي طرح، به منظور تبادل نظر و آگاهي از نظرات و برنامه هاي ساير دانشگاه‌هاي برتر كشور، نخستین نشست هم انديشي با حضور مسئولين تدوين برنامه راهبردي دانشگاه‌هاي صنعتي شريف و فردوسي مشهد دهم خرداد ماه در دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار خواهد شد.

لینک خبر در پایگاه خبری دانشگاه