گزارش اقدامات مرتبط با تحول

برنامه تحول دانشگاه صنعتي اصفهان از سال 1396 همزمان با چهلمين سال تأسيس دانشگاه وارد فاز اجرا شده و مركز برنامه‌ريزي و نظارت به عنوان مسئول اجراي اين برنامه، علاوه بر تلاش براي تعميق روحيه‌ي تغيير و بهبود مستمر، فعاليتهاي مختلف انجام شده توسط واحدهاي مختلف دانشگاه را كه در مسير تحول اثرگذار باشند، مورد توجه و حمايت قرار خواهد داد.

در اين صفحه، تلاش خواهيم كرد گزارشي مختصر از فعاليتهاي مرتبط جمع‌آوري و با هماهنگي واحدهاي مختلف دانشگاه به اطلاع برسانيم.

به عنوان گام اول، گزيده‌اي از اقدامات انجام شده در سال 1397 در برخي از حوزه‌هاي اصلي فعاليت دانشگاه و ارتباط آنها با اهداف برنامه تحول دانشگاه به استحضار مي رسد. اين گزارش را مي‌توانيد از اينجا دريافت و مطالعه فرماييد.

لطفاً نظرات ارزشمند خود را از طريق قسمت ارسال نظرات در پايين همين صفحه، با ما به اشتراك بگذاريد.

در صورتی که می خواهید پاسخ خود را دریافت نمایید آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.